با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بررسی تغییرات برخی از پارامترهای ‏خون‌شناسی و ایمنی ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) در ‏آب‌های شیرین، شور و لب‎‌‎شور

سمیرا جعفریان؛ محمدرضا بیواره؛ حجت الله جعفریان

دوره 9، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 89-101

https://doi.org/10.30473/eab.2020.43864.1672

چکیده
  هرگونه تغییر در پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم می‌تواند ناشی از تغییرات نامطلوب شرایط و یا فاکتورهای استرس‌زا در محیط‌زیست ماهی باشد. در مطالعه حاضر تأثیر غلظت‌های مختلف شوری بر پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در آب‌های با شوری 5/0 قسمت در هزار (آب شیرین)، 02/3 قسمت در هزار (آب لب­شور) ‌و 20/18 قسمت در هزار ...  بیشتر